Cruises

WE WACHTEN OP BETERE TIJDEN.

VOOR ALS HET WEER KAN:

Een cruise is tegenwoordig niet meer weg te denken in het moderne vakantie aanbod. De service aan boord is van hoge kwaliteit. De cruiseschepen varen over alle wereldzeeën. Mocht u niet eerder gecruist hebben en uit Nederland willen vertrekken, dan zijn de Noorse fjorden een mooie bestemming. De Holland Amerika Lijn zet deze zomer haar nieuwste schip zelfs in voor deze bestemming.

Betoverend.

Een populaire vertrekhaven voor cruises op de Middellandse zee is Barcelona. Het is geen straf om voor of ná de cruise enkele dagen extra te vertoeven in deze metropool.

Als vertrekpunt voor cruises in het Caribisch gebied is Florida een goed vertrekpunt. Hier vertrekken de meeste cruises vanuit Miami, Cape Canaveral en Fort Lauderdale.

Ook een cruise door het Panama kanaal is de moeite waard. Hierbij zijn er mogelijkheden om niet alledaagse cruisebestemmingen als Honduras en Nigaragua te kiezen.

Maar er is meer, heeft u speciale wensen of zoekt u minder bekende cruisebestemmingen, neem dan contact met ons op. We zijn graag uw gesprekspartner voor het vinden van de optimale cruise.Voor een zeer uitgebreid aanbod van cruises van vrijwel alle rederijen klikt u op de volgende link:

Naast alle informatie kunt u in deze module ook een cruise boeken. Nadat u een boeking heeft gemaakt, nemen wij nog even contact met u op (per mail of telefonisch) om alles definitief te bevestigen.

Location Boekgemak Milaanstraat 120 6135 LH Sittard Phone 0641832100 E-mail info@boekgemak.net Hours Bereikbaar op werkdagen van 07.00 tot 22.00 Zaterdag en Zondag van 07.30 tot 21.30
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close