Pakket reizen

Een pakketreis is altijd opgebouwd uit een aantal elementen (minimaal 2). Vaak wordt de vlucht en het verblijf in één aanbod verwerkt. Vaak is ook de transfer van en naar de luchthaven onderdeel van het pakket.

We bieden op deze pagina eerst de Nederlandse touroperators aan. Onder aan de pagina treft u ook een link aan naar Duitse touroperators. Vaak met dezelfde accomodaties maar vluchten vanaf Duitse vliegvelden in de grensstreek. Met name het aanbod van Alltours is de moeite van het bekijken waard.

Pakket reizen

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!
de Jong Intra Vakanties - Volgende keer wéér
60% korting parkeren vliegveld - Parkos.comZeetours Cruises, de cruise specialist!

Voor een zeer uitgebreid aanbod van uit Duitsland vertrekkende vakantiereizen kunt u op onderstaande link klikken. Vrijwel alle Duitse touroperators zijn hier beschikbaar met daarbij ook direct de mogelijkheid te boeken. Mocht u verder wegwijs gemaakt worden in deze omgeving of twijfelt u of u de scherpse aanbieding te pakken heeft, neem dan even contact met ons op, of kom even langs.

Duits aanbod

Location Boekgemak Milaanstraat 120 6135 LH Sittard Phone 0641832100 E-mail info@boekgemak.net Hours Bereikbaar op werkdagen van 07.00 tot 22.00 Zaterdag en Zondag van 07.30 tot 21.30
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close